Degresant si curatator universal cu portocale (marca Earth Friendly Products)

Produs:

Detergent universal in varianta diluata (gata de folosire) si concentrata.

Detergentul e special pentru a curata petele de grasime si grasimile mai dificile.

Produsul e certificat si vegan (The Vegan Society) si netestat pe animale (Leaping Bunny).

Certificări:

  • Certificarea vegan The Vegan Society garantează că produsul nu conține ingrediente de origine animală și că produsul finit și ingredientele ce îi intră în compoziție nu au fost testate pe animale.
  • Certificarea Leaping Bunny (Go Cruelty Free) garantează că atât produsul final cât și ingredientele din compoziția lui nu au fost testate pe animale.

  • Nu toate produsele certificate Leaping Bunny sunt și vegane, certificarea Leaping Bunny se referă strict la testarea pe animale.
    Pentru a vă asigura că produsul nu conține ingrediente obținute prin exploatarea animalelor verificați eticheta și citiți cu atenție ingredientele.
    Industria cosmetică folosește multiple ingrediente de origine animală cum ar fi: glicerină, colesterol și colagen (extrase din oase, piele și tendoane), lanolină (extrasă din lână), carmin (colorant roșu extras din gândaci), cartilaj de rechin, placentă (exact, placentă în care stă copilul în burta mamei), diverse extrase din lapte și ouă și lista poate continua din păcate.

Recenzie produs:

Avand in vedere ca e un produs natural si biodegradabil 100% nu ma asteptam sa se comporte atat de bine.
Am sters cu succes cuptorul stropit cu ulei de gatit, dulapul pe care am varsat ulei de cocos, sterge fara probleme orice pata de ulei.

Mi-a placut atat de mult varianta diluata incat cand am prins promotie am comandat si o sticla din varianta concentrata, care e fooooarte concentrata: 1 capac de substanta concentrata pt a reumple sticla cu pompa.

Miroase placut si natural a ulei esential de portocale.

Preț și cantitate:

La data postarii varianta diluata costa 22 lei (500ml), si varianta concentrata 39 lei (rezulta 17 litri solutie diluata).
Varianta concentrata are un pret foarte bun care bate absolut orice chimicala testata pe animale.

Producător și distribuitor în România. De unde se poate achiziționa:

In Romania se poate cumpara de aici Organic Baby

Pagina oficiala a producatorului Earth Friendly Products


Comentarii