Detergent anticalcar (Sodasan)Produs:

Detergent anticalcar Sodasan

Certificări:

  • Certificarea vegan The Vegan Society garantează că produsul nu conține ingrediente de origine animală și că produsul finit și ingredientele ce îi intră în compoziție nu au fost testate pe animale.
  • Certificarea Leaping Bunny (Go Cruelty Free) garantează că atât produsul final cât și ingredientele din compoziția lui nu au fost testate pe animale.

  • Nu toate produsele certificate Leaping Bunny sunt și vegane, certificarea Leaping Bunny se referă strict la testarea pe animale.
    Pentru a vă asigura că produsul nu conține ingrediente obținute prin exploatarea animalelor verificați eticheta și citiți cu atenție ingredientele.
    Industria cosmetică folosește multiple ingrediente de origine animală cum ar fi: glicerină, colesterol și colagen (extrase din oase, piele și tendoane), lanolină (extrasă din lână), carmin (colorant roșu extras din gândaci), cartilaj de rechin, placentă (exact, placentă în care stă copilul în burta mamei), diverse extrase din lapte și ouă și lista poate continua din păcate.

Recenzie produs:

Isi face treaba impotriva calcarului daca il folosesc nediluat, dar nu dizolva si grasimile.

De aceea imi place mai mult detergentul de curatat universal cu portocale de la Earth Friendly Products, care curata si calcarul si celelalte pete de mizerie.

Preț și cantitate:

Costa in jur de 18 lei la magazinul Minunea Naturii

Producător și distribuitor în România. De unde se poate achiziționa:

Sodasan.
L-am gasit in Timisoara la magazinul Minunea Naturii.


Comentarii