Sampon antimatreata si Sampon cu trandafir pentru par normal (Urtekram)Produs:

Sampon marca Urtekram, produs in Danemarca.

Certificări:

  • Certificarea vegan The Vegan Society garantează că produsul nu conține ingrediente de origine animală și că produsul finit și ingredientele ce îi intră în compoziție nu au fost testate pe animale.
  • Certificarea Leaping Bunny (Go Cruelty Free) garantează că atât produsul final cât și ingredientele din compoziția lui nu au fost testate pe animale.

  • Nu toate produsele certificate Leaping Bunny sunt și vegane, certificarea Leaping Bunny se referă strict la testarea pe animale.
    Pentru a vă asigura că produsul nu conține ingrediente obținute prin exploatarea animalelor verificați eticheta și citiți cu atenție ingredientele.
    Industria cosmetică folosește multiple ingrediente de origine animală cum ar fi: glicerină, colesterol și colagen (extrase din oase, piele și tendoane), lanolină (extrasă din lână), carmin (colorant roșu extras din gândaci), cartilaj de rechin, placentă (exact, placentă în care stă copilul în burta mamei), diverse extrase din lapte și ouă și lista poate continua din păcate.Recenzie produs:

Sampoanele sunt foarte bune, descalcesc parul, hidrateaza si miros foarte placut.
Ingredientele sunt naturale si vegane.

Samponul cu trandafiri e unul din sampoanele mele preferate (eu am par normal si fin, care se incalceste usor). Miroase placut si curata bland.

Samponul antimatreata e un sampon bun, dar nu functioneaza 100% impotriva matretei cronice. Daca aveti o problema cronica recomand mai degraba samponul tratament de la Jason.

Preț și cantitate:

Se poate cumpara pe organik.ro 250 ml costa 34 lei
500 ml a costat in jur de 50 lei (nu l-am gasit in Romania, eu le-am luat din Austria)

Producător și distribuitor în România. De unde se poate achiziționa:

Producator firma daneza Urtekram
In Romania se poate cumpara online de pe: sideris,  boutique bioComentarii