Sampon si balsam cu pepene galben (Alba Botanica)Produs:

Sampon si balsam de par marca Alba Botanica cu pepene galben pentru par stralucitor.

Certificări:

  • Certificarea Leaping Bunny (Go Cruelty Free) garantează că atât produsul final cât și ingredientele din compoziția lui nu au fost testate pe animale.

  • Nu toate produsele certificate Leaping Bunny sunt și vegane, certificarea Leaping Bunny se referă strict la testarea pe animale.
    Pentru a vă asigura că produsul nu conține ingrediente obținute prin exploatarea animalelor verificați eticheta și citiți cu atenție ingredientele.
    Industria cosmetică folosește multiple ingrediente de origine animală cum ar fi: glicerină, colesterol și colagen (extrase din oase, piele și tendoane), lanolină (extrasă din lână), carmin (colorant roșu extras din gândaci), cartilaj de rechin, placentă (exact, placentă în care stă copilul în burta mamei), diverse extrase din lapte și ouă și lista poate continua din păcate.

Recenzie produs:

Miros foarte frumos a pepene galben, iar mirosul ramane in par chiar si 3 zile.

Lasa parul moale, catifelat si lucios. Mi-a placut foarte mult primele dati cand l-am folosit, dar in timp am observat sa parul se ingrasa cam repede si a 3-a zi deja nu mai arata bine. De aceea cred ca ar fi potrivit pentru par uscat sau normal spre uscat.

O solutie pentru asta: il las mai putin pe par sau il folosesc mai rar pe post de masca, deoarece per total imi place si e un produs bun.

Preț și cantitate:

Eu le-am cumparat de pe organicbaby la reducere, ambele sampon si balsam  la 350 ml costa 39 lei pret intreg; uneori au promotii cu reduceri si mai mari, puteti sa ii urmariti

Producător și distribuitor în România. De unde se poate achiziționa:

Producator Alba Botanica. Unele produse Alba Botanica contin ingrediente de origine animala, cititi cu atentie eticheta sau scrieti-le email pentru a verifica daca produsul ce doriti sa il cumparati e vegan sau nu.

In Romania se pot cumpara online de exemplu de pe Organic Baby sau Rose Beauty


Comentarii