Crema-ulei de dus, cu unt de cacao si hibiscus (marca Alverde)


Sigla vegan pe spatele tubului

Produs:

Crema-ulei pentru dus de la Alverde.

Certificări:

  • Certificarea vegan The Vegan Society garantează că produsul nu conține ingrediente de origine animală și că produsul finit și ingredientele ce îi intră în compoziție nu au fost testate pe animale.
Majoritatea produselor Alverde sunt certificate vegan, ca sa fiti sigur cautati sigla vegan pe ambalaj.

Am observat ca unele traduceri de pe produsele Alverde sunt gresite, de exemplu produsul are sigla vegan, in traducere scrie ceva in ideea "Produs vegan. Nu contine ingrediente de origine animala cu expetia proteinelor de matase" ! Un produs ce contine lapte, matase sau alte ingrediente de origine animala nu va fi niciodata certificat vegan.
Pentru a fi sigur ca produsul ce doriti sa il cumparati e vegan cautati sigla vegan (imaginea 2), care de multe ori se afla sub traducerea in limba romana.

Această certificare NU garantează că un produs e vegan și nici că nu a fost testat pe animale. Natrue oferă o garantie ca acel produs e natural sau bio/organic într-o anumită proporție impusă de standard.

Recenzie produs:

Miroase destul de placut si discret a unt de cacao. Curata bine si se clateste usor. Nu usuca pielea.
Nu face spuma, si asta nu imi place, dar e de asteptat de la un ulei pentru dus.

Am incercat si gelurile de dus Alverde si mi-au placut mult mai mult, deci vi le recomand pe acelea mai degraba decat pe acesta.

Preț și cantitate:

Aprox 12 lei de la DM

Producător și distribuitor în România. De unde se poate achiziționa:

Produsele Alverde se gasesc in magazinele DM.

Comentarii