Multivitamine si minerale vegane Formula VM 2000 (marca Solgar)



Produs:

Multivitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanti, enzime digestive si superalimente VM 2000, de la Solgar.

Certificări:

Nu are.

Recenzie produs:

Eu fac in fiecare  iarna o cura de vitamine de 30 de zile. Iarna corpul e mai devitalizat si datorita faptului ca fructele si legumele nu sunt asa abundente sau de aceeasi calitate ca pe perioada verii. In plus absentei soarelui, principalul furnizor de vitamina D, cat si vremea neplacuta si frigul suprasolicita organismul.

Pe perioada toamnei tarzii, a iernii si a inceputului de primavara e necesar sa suplimentam cu 1000 - 2000mcg vitamina D3 vegana sau vitamina D2 (care e mereu vegana).

Ma bucur ca am gasit multivitamine si minerale complete si vegane - ceva greu de gasit.

Farmaciile si plafarurile sunt pline ochi de multivitamine si minerale, ai zica ca toate suplimentele astea isi asteapta cuminti veganii si vegetarienii uscati si devitalizati de dieta lor bazata pe plante :)
Insa aceste suplimente nu sunt vegane, majoritatea sunt de origine animala, capsula e din gelatina porcina sau bovina si nu se adreseaza veganilor. Pline rafturile de Calciu, Magneziu, Omega 3 si Omega 6, Fier, Magneziu si asa mai departe.

Aceste suplimente nu se adreseaza veganilor ci oamenilor de rand mancatori de carne, lactate, oua si alte produse rezultate in urma exploatarii animalelor.

Daca nu pentru placerea gustului, pentru ce mananca oamenii hrana de origine animala?
Majoritatea iti vor motiva ca le consuma sa isi ia "proteinele, vitaminele si mineralele, si atunci de ce sunt pline rafturile farmaciilor de suplimente? De ce exista suplimente de Calciu cand toata lumea baga lactate si branzeturi? De ce atatia mancatori de carne sunt diagnosticati cu anemie feritiva (lipsa de fier(

Si cu aceasta intrebare va las, sa va ganditi de 2 ori inainte de a considera hrana de origine animala un raspuns la toate cerintele corpului.

Nici spitalele si nici cimitirele nu sunt pline de vegani, ci de oameni consumatori de carne, lactate si oua. Veganii sunt la piata sau la raioanele de legume-fructe :)

Preț și cantitate:

105 lei pentru 60 pastile - august 2015

Producător și distribuitor în România. De unde se poate achiziționa:

Se poate cumpara de pe vegis.ro

Comentarii