Detergent de vase cu gref (Earth Friendly Products)Informații produs:

Detergent de vase cu gref (Earth Friendly Products)

Certificări:

  • Certificarea vegan The Vegan Society garantează că produsul nu conține ingrediente de origine animală și că produsul finit și ingredientele ce îi intră în compoziție nu au fost testate pe animale.
  • Certificarea Leaping Bunny (Go Cruelty Free) garantează că atât produsul final cât și ingredientele din compoziția lui nu au fost testate pe animale.

  • Nu toate produsele certificate Leaping Bunny sunt și vegane, certificarea Leaping Bunny se referă strict la testarea pe animale.
    Pentru a vă asigura că produsul nu conține ingrediente obținute prin exploatarea animalelor verificați eticheta și citiți cu atenție ingredientele.
    Industria cosmetică folosește multiple ingrediente de origine animală cum ar fi: glicerină, colesterol și colagen (extrase din oase, piele și tendoane), lanolină (extrasă din lână), carmin (colorant roșu extras din gândaci), cartilaj de rechin, placentă (exact, placentă în care stă copilul în burta mamei), diverse extrase din lapte și ouă și lista poate continua din păcate.
  • Certificarea bio

Recenzie produs:

Excelent.
Un detergent de vase foarte bun, as spune chiar mai bun decat detergentii conventionali.
Face spuma exact cat trebuie, curata bine si se clateste usor. Nu usuca mainile.
E concentrat si foarte eficient, unde mai pui ca e ecologic, vegan, netestat pe animale?

Preț și cantitate:

500ml costa 28 lei pret intreg pe www.rangali.ro, eu l-am luat la promotie si am platit in jur de 20 lei
Rangali ofera reduceri destul de mari in diverse ocazii cum ar fi Craciun, 8 martie, Black Friday etc... Cand sunt reduceri obisnuiesc sa pun comenzi mai mari si fac stocuri cu produsele mele preferate (si vegane).

Producător și distribuitor în România. De unde se poate achiziționa:

Se poate cumpara online de pe pagina rangali.ro


Informații suplimentare:


Comentarii