Detergent lichid pentru masina de spalat vase (Earth Friendly Products)
Informații produs:

Detergent lichid pentru masina de spalat vase (Earth Friendly Products)

Certificări:
  • Certificarea vegan The Vegan Society garantează că produsul nu conține ingrediente de origine animală și că produsul finit și ingredientele ce îi intră în compoziție nu au fost testate pe animale.
  • Certificarea Leaping Bunny (Go Cruelty Free) garantează că atât produsul final cât și ingredientele din compoziția lui nu au fost testate pe animale.

  • Nu toate produsele certificate Leaping Bunny sunt și vegane, certificarea Leaping Bunny se referă strict la testarea pe animale.
    Pentru a vă asigura că produsul nu conține ingrediente obținute prin exploatarea animalelor verificați eticheta și citiți cu atenție ingredientele.
    Industria cosmetică folosește multiple ingrediente de origine animală cum ar fi: glicerină, colesterol și colagen (extrase din oase, piele și tendoane), lanolină (extrasă din lână), carmin (colorant roșu extras din gândaci), cartilaj de rechin, placentă (exact, placentă în care stă copilul în burta mamei), diverse extrase din lapte și ouă și lista poate continua din păcate.
  • Certificarea bio
Recenzie produs:

Initial nu am avut incredere in acest produs.
Dupa ce l-am folosit de cateva ori am ajuns la concluzia ca e mult mai bun decat detergentii conventionali.
Curata mult mai bine si lasa vasele curate.
Mentionez  ca l-am folosit in combinatie cu agent de clatire.

Preț și cantitate:

1 litru costa 34  lei pret intreg pe www.rangali.ro, eu l-am luat la promotie si am platit mai putin.

E suficient pt 38 de spalari, deci daca facem un calcul comparativ cu alti detergenti testati pe animale iesim in castig, in ciud pretului aparent piperat.

Rangali ofera reduceri destul de mari in diverse ocazii cum ar fi Craciun, 8 martie, Black Friday etc... Cand sunt reduceri obisnuiesc sa pun comenzi mai mari si fac stocuri cu produsele mele preferate (si vegane).

Producător și distribuitor în România. De unde se poate achiziționa:

Se poate cumpara online de pe pagina rangali.ro

Informații suplimentare:Comentarii