Crema de ochi anticearcan cu extract de cafea (100% Pure)


Produs:

Crema de ochi anticearcan cu extract de cafea (100% Pure)

Certificări:
  • Certificarea Leaping Bunny (Go Cruelty Free) garantează că atât produsul final cât și ingredientele din compoziția lui nu au fost testate pe animale.

  • Nu toate produsele certificate Leaping Bunny sunt și vegane, certificarea Leaping Bunny se referă strict la testarea pe animale.
    Pentru a vă asigura că produsul nu conține ingrediente obținute prin exploatarea animalelor verificați eticheta și citiți cu atenție ingredientele.
    Industria cosmetică folosește multiple ingrediente de origine animală cum ar fi: glicerină, colesterol și colagen (extrase din oase, piele și tendoane), lanolină (extrasă din lână), carmin (colorant roșu extras din gândaci), cartilaj de rechin, placentă (exact, placentă în care stă copilul în burta mamei), diverse extrase din lapte și ouă și lista poate continua din păcate.
Recenzie produs:

O crema buna care se absoarbe repede in piele si miroase foarte placut si puternic a cafea.

Din pacate firma 100% Pure cu sediul in San Jose California a lansat o gama noua de produse care contin enzime din lapte.
Pana acum 100% Pure nu a folosit ingrediente de origine animala cu exceptia catorva produse care contineau ingrediente apicole.
In consecinta am inceput cautarile pentru alti producatori de produse de ingrijire vegani si naturali.

De ce sunt asa de revoltata? Puteti urmari acest clip de 5 minute sau urmatorul clip animat de 6 min de pentru a afla cum se obtine laptele

Preț și cantitate:

Tubul de 8 ml costa 33 lei iar tubul de 30 ml costa 97 lei pe www.purecosmetics.ro
Profitati de promotii.

Producător și distribuitor în România. De unde se poate achiziționa:


In Romania poate achizitiona direct de pe pagina www.purecosmetics.ro  sau de la alti comercianti online cum ar fi sideris.ro.
Site-ul oficial 100% Pure www.100percentpure.com

Ingrediente sub semnul întrebării sau produsul poate conține urme de ingrediente de origine animală:

Nu are.

Comentarii