Gel de dus cu gref (100% Pure)

Produs:

Gel de dus cu gref (100% Pure)

Certificări:
  • Certificarea Leaping Bunny (Go Cruelty Free) garantează că atât produsul final cât și ingredientele din compoziția lui nu au fost testate pe animale.

  • Nu toate produsele certificate Leaping Bunny sunt și vegane, certificarea Leaping Bunny se referă strict la testarea pe animale.
    Pentru a vă asigura că produsul nu conține ingrediente obținute prin exploatarea animalelor verificați eticheta și citiți cu atenție ingredientele.
    Industria cosmetică folosește multiple ingrediente de origine animală cum ar fi: glicerină, colesterol și colagen (extrase din oase, piele și tendoane), lanolină (extrasă din lână), carmin (colorant roșu extras din gândaci), cartilaj de rechin, placentă (exact, placentă în care stă copilul în burta mamei), diverse extrase din lapte și ouă și lista poate continua din păcate.
Recenzie produs:

Spala bine si se clateste usor.
Nu are un miros puternic si mirosul nu persista.
Din punctul meu de vedere nu se justifica pretul, chiar daca e un produs natural si vegan. L-am primit cadou dar nu am sa-l recumpar datorita pretului ridicat.

Din pacate firma 100% Pure cu sediul in San Jose California a lansat o gama noua de produse care contin enzime din lapte.
Pana acum 100% Pure nu a folosit ingrediente de origine animala cu exceptia catorva produse care contineau ingrediente apicole.
In consecinta am inceput cautarile pentru alti producatori de produse de ingrijire vegani si naturali.

De ce sunt asa de revoltata? Puteti urmari acest clip de 5 minute sau urmatorul clip animat de 6 min de pentru a afla cum se obtine laptele

Preț și cantitate:

68 lei pentru 236 ml pe www.purecosmetics.ro
Profitati de promotii daca doriti sa il cumparati.

Producător și distribuitor în România. De unde se poate achiziționa:


In Romania poate achizitiona direct de pe pagina www.purecosmetics.ro  sau de la alti comercianti online cum ar fi sideris.ro.
Site-ul oficial 100% Pure www.100percentpure.com

Ingrediente sub semnul întrebării sau produsul poate conține urme de ingrediente de origine animală:

Nu are.

Comentarii

  1. Explanation, this exegesis is a clean culmination which often typically is aware of this activate's episode of a situation location. Think of your document in an didactic placing is actually known because "official book" is usually soporific by disciples, academy trees, flicker analysts to do the tasks. produse cosmetice pentru bărbați

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu